Χρυσοχοΐδης: Η Άμεση Δράση παίρνει εξοπλισμό, 1.500 προσλήψεις φρουρών, 500 άντρες στα Τ.Α.

1

Δηλώσεις Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από το βήμα της Βουλής:

Παίρνουμε μέτρα για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας. Ήδη η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έχει εμπλουτιστεί με 500 αστυνομικούς. Κάθε μέρα όλο και πυκνώνουν οι περιπολίες. Επίσης, επέστρεψαν άλλοι 500 αστυνομικοί στα Τμήματα Ασφαλείας. Με σχέδιο δράσης θα ξεριζώσουμε τις εγκληματικές συμμορίες ληστών.

Πρώτη προτεραιότητά μας είναι οι διαρρήξεις. Μέχρι του τέλους του χρόνου προσλαμβάνονται 1500 ειδικοί φρουροί. Έτσι μέχρι το τέλος του 2019 θα έχουμε πλήρη κάλυψη σε όλη την Ελλάδα.

Θα αναπτύξουμε στενή συνεργασία με τους Δήμους και με όλους τους φορείς., όπως ο Οκανα. Η ασφάλεια της γειτονιάς είναι υπόθεση της κοινωνίας, τα παιδιά μας πρέπει να μπορούν να παίζουν στις πλατείες και όλοι να περπατάμε άφοβα το βράδυ.

Το πρώτο και κύριο που θέλουμε είναι να επιστρέψει η Αστυνομία στα καθήκοντά της. Τα Αστυνομικά Τμήματα στελεχώνονται, ενώ με την αρωγή και δωρητών εκσυγχρονίζεται ο εξοπλισμός της Άμεσης Δράσης.

1 Comment
  1. adekastos says

    Η αστυνομία έχει σχολές, ήδη υπάρχει προκήρυξη για φέτος για 315 άτομα ας τα αυξήσει σε 1500 με συμπληρωματική όχι άλλες προσλήψεις από το παράθυρο

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.