Χρυσάφης – Χύτας: Επιτέλους επιστρέφει η ελεύθερη μετακίνηση αστυνομικών με το Μετρό

0

Την ικανοποίηση τους για την επίλυση -μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία- του προβλήματος που είχε ανακύψει αναφορικά με την ελεύθερη μετακίνηση των αστυνομικών με το Μετρό, εκφράζουν με κοινό τους κείμενο οι εκ των αντιπρόεδρων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Γρηγόρης Χρυσάφης και Κώστας Χύτας.

Αναλυτικά το σχόλιο των κ.κ. Χρυσάφη και Χύτα

Επιτέλους φως! Μετά από δεκάδες ανακοινώσεις της Ένωσης Αθηνών και παρεμβάσεις στον Ο.Α.Σ.Α. και το Αρχηγείο μας, καθώς και σειρά διαμαρτυριών που κορυφώθηκαν στην πρόσφατη παράσταση διαμαρτυρίας των Ενώσεων Αττικής στη στάση Μετρό Κατεχάκη, από αύριο οι αστυνομικοί της Αττικής οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τις προσωποποιημενες κάρτες σύμφωνα με τις οδηγίες του Αρχηγείου που έχουν αναρτηθεί στο POL των Υπηρεσιών, θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο μετρό για τις υπηρεσιακές τους μετακινήσεις και δεν θα αντιμετωπίζονται σαν λαθρεπιβάτες, όπως συνέβαινε τον τελευταίο χρόνο.

Ο Ο.Α.Σ.Α. θα λαμβάνει απευθείας τους κωδικούς των καρτών των αστυνομικών που έχουν καταχωρηθεί στην ειδική εφαρμογή του POL και θα τις ενεργοποιεί δωρεάν.

Και επειδή ως συνδικαλιστές και εκ του θεσμικού μας ρόλου δεν θέλουμε να αναδεικνύουμε μόνο τα «κακώς κείμενα», δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε την προσωπική συμβολή του Προϊσταμένου Επιτελείου Α.Ε.Α. Αντιστράτηγου κ. Δασκαλάκη Ανδρέα στην τελική επίλυση του ζητήματος.

Χρυσάφης Γρηγόρης – Α’ Αντιπρόεδρος Ε.ΑΣ.Υ.Α.
Χύτας Κωνσταντίνος – Αντιπρόεδρος Τύπου & Μ.Μ.Ε. Ε.ΑΣ.Υ.Α.
Μέλη Ε.Κ.Α. Αθηνών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.