Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής (pics)

0

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, με τον πρόεδρο του Σωματείου Συνοριακών Φυλάκων Αττικής, Θωμά Μπόζιαρη, να αναρτά στο Facebook φωτογραφίες και το κείμενο που παραθέτουμε.

Το κείμενο της ανάρτησης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και ανταλλαγή ευχών -ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς- στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.

Άλλη μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Διευθυντή της Δ/νσης, ταξίαρχου κ. ΔΑΒΑΛΟΥ Δημήτριου, αφενός μεν για να ανταλλάξουν όλοι, προσωπικό και ηγεσία ευχές, αφετέρου για να συσφίξουν ακόμη περισσότερο οι άριστες σχέσεις τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό,
ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υπ/γος κ. ΨΩΜΑΣ Γεώργιος,
ο Διευθυντής Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής Υπ/γος κ. ΤΖΕΦΕΡΗΣ Πέτρος, όπως επίσης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής Ταξίαρχος κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Λάμπρος και όλο το προσωπικό αυτής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκα -μετά από πρόσκληση- εκπροσωπώντας το Σωματείο αλλά και την Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων από τη θέση του πρόεδρου και του αντιπροέδρου αντίστοιχα.

Τον συντονισμό είχε η Αστυνομική Υποδιευθύντριας κ. ΦΟΡΤΟΤΗΡΑ Χαρίκλεια. Την Εκδήλωση πλαισίωσε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες οι μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Ήταν μια Υπέροχη Εκδήλωση!

Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω προσωπικά τον εμπνευστή της εν λόγω εκδήλωσης ταξίαρχο κ. ΔΑΒΑΛΟ Δημήτριο. Προσωπικό και διοίκηση πορευόμαστε και συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι.

Χρόνια πολλά σε όλους!!!
Καλά Χριστούγεννα!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.