Χρ. Μπαλάσκας: Μπράβο στους συναδέλφους για τις συλλήψεις στην Κηφισιά

0
Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Μπαλάσκας

Συγχαρητήρια δίνει με ανάρτηση του στο Facebook ο Χρήστος Μπαλάσκας, αντιπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Αθηνών στην ΠΟΑΣΥ, καθώς και αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, στους συναδέλφους του της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που μετά από καταδίωξη συνέλαβαν 4 Ρομά διαρρήκτες.

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης

11:30 της σήμερον. Περιοχή Αμαρουσίου. Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. 209-1 Γ αλλαγής, άρχισε να καταδιώκει όχημα PEUGEOT 308 ενοικιαζόμενο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα Ρομά και κινούταν ύποπτα. Αμέσως έσπευσε για ενίσχυση και η Δ 260-Α.

Τελικά με τη βοήθεια και άλλων ομάδων και αφού οι καταδιωκόμενοι προσπάθησαν να εμβολίσουν τις μοτοσυκλέτες της ΔΙ.ΑΣ. η καταδίωξη σταμάτησε Λ. Κηφισίας και Δεληγιάννη στην Κηφισιά αφού οι δράστες τράκαραν το όχημα. Οι τρεις πιάστηκαν σε κοντινή απόσταση πεζοί ο ένας αργότερα από άλλη ομάδα και ο άλλος διέφυγε.

Οι δράστες είναι από γνωστή οικογένεια των Δυτικών προαστίων (Μενίδι, Ζεφύρι). Οι Ρομά παραδέχτηκαν ότι πήγαιναν για διάρρηξη. Μπράβο στις 209-1, 215-2, 206-1 260-Α, 216-1.και τους υπόλοιπους που συνέδραμαν. ΕΥΓΕ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.