Χρ. Μπαλάσκας: Η Άμεση Δράση είναι πανταχού παρούσα, παρόλο που μάλλον κάποιους ενοχλεί

0

Η εμπειρία και η παρατηρητικότητα των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω ένας διακινητής ναρκωτικών την ώρα που πωλούσε κάνναβη σε δύο νεαρούς.

Η είδηση έγινε γνωστή μετά από ανάρτηση στο Facebook του Οργανωτικού Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Αθηνών, Χρήστου Μπαλάσκα, ο οποίος αφήνει και μία αιχμή…

Η ανάρτηση του Χρήστου Μπαλάσκα

Νυχτερινή βάρδια Άμεσης Δράσης την 2-3/12/2019. Το Β 1-2 της Δ’ Αλλαγής περιπολικό της Άμεσης Δράσης περίπου στις 23:00 εντοπίζει στην Αγ. Παρασκευή ΙΧΕ, το οποίο από την εμπειρία του πληρώματος κρίθηκε ύποπτο. Όταν στο εν λόγω όχημα, στο οποίο επέβαινε ένας Έλληνας, πλησίασαν δύο νεαροί σπουδαστές από το κολέγιο της περιοχής, αμέσως ενημέρωσαν το κέντρο και προέβησαν στον αστυνομικό έλεγχο.

Ο επιβαίνων στο ΙΧΕ εκείνη τη στιγμή πουλούσε στους δύο νεαρούς ποσότητα χασίς. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου σαράντα γρ. ινδικής κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, μετρητά σε euro και αρκετά σακουλάκια νάιλον για διαχωρισμό των δόσεων. Οι ανωτέρω οδηγήθηκαν στο Τ.Α. της περιοχής για τα δέοντα.

Βλέπουμε και πάλι ότι η Άμεση Δράση είναι πανταχού παρούσα και κάνει τη δουλειά της παρόλο που αυτό μάλλον κάποιους ενοχλεί. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Δ’ Αλλαγής και γενικά στην Άμεση Δράση. Εύγε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.