Χειροπέδες σε Ρομά «φορτωμένους» με 10.000 ευρώ και πιστόλι replica

0

«Λαβράκι» έβγαλε για μία ακόμη φορά η παρατηρητικότητα των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς το απόγευμα της Κυριακής πέρασαν χειροπέδες σε 4 Ρομά με παραβατική συμπεριφορά. Η είδηση έγινε γνωστή από τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστο Μπαλάσκα, ο οποίος σε ανάρτηση του σημειώνει: «Η Άμεση Δράση συνεχίζει να είναι πανταχού παρούσα».

Η ανάρτηση του Χρήστου Μπαλάσκα

14/11/2021. Απογευματινή βάρδια για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δ 212-1 της Β΄ Αλλαγής. Επί της Λ. Τατοΐου στην περιοχή της Μεταμόρφωσης η ομάδα εντοπίζει ένα ΙΧΕ να κινείται ύποπτα. Μέσα στο όχημα το οποίο ήταν ενοικιαζόμενο, επέβαιναν τέσσερα άτομα Ρομά, εκ των οποίων το ένα ανήλικο 17 ετών. Αμέσως οι συνάδελφοι προέβησαν αιφνιδίως στον έλεγχο του αυτοκινήτου ενημερώνοντας το κέντρο.

Στην κατοχή τον υπόπτων βρέθηκε το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ, ένα πιστόλι replica, καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης. Το πιστόλι ακόμα δεν είναι γνωστό πώς και αν έχει χρησιμοποιηθεί. Οι ανωτέρω προσήχθησαν στο τοπικό Τ.Α. όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας ήταν σεσημασμένος για διακεκριμένη κλοπή και ένας άλλος για ασέλγεια στο ανήλικο τέκνο του.

Μπράβο στους συναδέλφους. Η Άμεση Δράση συνεχίζει να είναι πανταχού παρούσα! Ηθικόν ακμαιότατον.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.