Χαρακόπουλος: Αναβαθμίστηκε το κύρος της ΕΛ.ΑΣ. στον Έβρο – Καλή επιτυχία στην κα. Γκελεστάθη

0

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην αγανάκτηση της κοινωνίας για το κλίμα ανομίας και στην ελπίδα που δημιουργήσαμε ότι με κυβέρνηση Μητσοτάκη θα επανέλθει ο νόμος και η τάξη παντού και για όλους, χωρίς εξαιρέσεις.

Και σήμερα, στην πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της ασφάλειας οφείλεται μεγάλο μέρος της κοινωνικής της αποδοχής. Ασφαλώς, πολλά μένουν ακόμη να γίνουν, όμως έχει γίνει η αρχή, έχουν πέσει ταμπού και ιδεοληψίες της μεταπολίτευσης που καταδυνάστευαν την κοινωνία».

Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στη συνεδρίαση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, παρουσία του Γραμματέα της Π.Ε. κ. Γιώργου Στεργίου.

Ο Θεσσαλός πολιτικός χαιρέτησε την επαναδραστηριοποίηση των Τομέων με την ανάθεση της ευθύνης σε εξωκοινοβουλευτικά στελέχη, καθώς, όπως είπε, «το κόμμα μπορεί να είναι ο καλύτερος αγωγός μηνυμάτων της κοινωνίας προς την κυβέρνηση», ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα τομεάρχη κ. Ιωάννα Γκελεστάθη.

Τέλος ανοχής στην ανομία…

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ευχαρίστησε τα μέλη του τομέα «για την συνεργασία που είχαμε το προηγούμενο διάστημα κατά την οποία ασκήσαμε κριτική στην εξωφρενική ανοχή που επέδειξε η απελθούσα κυβέρνηση στα φαινόμενα ανομίας, αλλά και για την συμβολή σας στην επεξεργασία του κυβερνητικού μας προγράμματος».

Αναφέρθηκε στις «νομοθετικές πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις στα ζητήματα δημόσιας τάξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που διευκολύνουν το έργο της αστυνομίας, όπως η κατάργηση του ασύλου ανομίας στα πανεπιστήμια, αλλά και του νόμου Παρασκευόπουλου, που αποφυλάκισε χιλιάδες κακοποιούς κάθε είδους».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «ιδιαίτερα μετά τα γεγονότα του Έβρου και την άψογη στάση των σωμάτων ασφαλείας που φυλάττουν Θερμοπύλες, το κύρος τους αναβαθμίστηκε ακόμη περισσότερο. Άλλωστε, η ΕΛΑΣ απέδειξε ότι όταν έχει τις σωστές οδηγίες και κατευθύνσεις κάνει το έργο της στο ακέραιο».

Από την πλευρά του ο Γραμματέας του κόμματος κ. Στεργίου αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία με τον κ. Χαρακόπουλο για την εκπόνηση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για την ασφάλεια, ενώ η κ. Γκελεστάθη τον ευχαρίστησε για την ενδελεχή ενημέρωση που της παρείχε για όλα τα ζητήματα του τομέα.

Πηγή: onlarissa.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.