Αυτοσχέδια μαχαίρια και ναρκωτικά στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού

0

Δύο αυτοσχέδια μαχαίρια και συσκευασίες ναρκωτικών ουσιών (19 φιξάκια κοκαΐνης και 2 με κάνναβη) βρέθηκαν στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα.

Την εντολή έδωσε ο αρμόδιος εισαγγελέας, αξιοποιώντας σχετική πληροφόρηση που είχε. Γύρω στις 06:00 το πρωί της Τρίτης, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της ΕΚΑΜ, μαζί με φύλακες του καταστήματος κράτησης πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικούς ελέγχους στους χώρους κράτησης και νοσηλείας. Μαζί είχαν και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Κ-9, που ερευνά για ναρκωτικά.

Αναλυτικότερα, μετά από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • στο κελί ενός 39χρονου Αλβανού, 19 συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη βάρους 9,7 γραμμαρίων, στιλέτο, το χρηματικό ποσό των 630 ευρώ και 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας
  • στο κελί ενός 38χρονου Έλληνας, συσκευασία περιέχουσα κάνναβη βάρους 5 γραμμαρίων και 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας
  • στο κελί ενός 38χρονου Γεωργιανού, συσκευασία περιέχουσα κάνναβη και 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 38χρονο Έλληνα, τον 38χρονο Γεωργιανό και τον 39χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος της επονομαζόμενης «αλβανικής μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού» με αρχηγό τον Κλοντιάν Λ. Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία, για τα -κατά περίπτωση αδικήματα- της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόθεση των Αρχών είναι να συνεχιστούν οι αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις για τον εντοπισμό πολεμοφοδίων και ναρκωτικών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.