Αυτός είναι ο 44χρονος που λήστευε ζαχαροπλαστεία και φαρμακεία στη Δυτ. Αττική

0

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 44χρονου που πραγματοποιούσε κλοπές, ενώ βρίσκονταν σε άδεια από φυλακές που εξέτιε ποινές για ανάλογα αδικήματα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ΕΓΛΕΝΤΖΕ Χρήστο του Ιορδάνη και της Βασιλικής, γεννηθέντα στις 4-8-1975 στη Νίκαια.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ληστείας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο 44χρονος είχε ιδιαίτερη αδυναμία σε ζαχαροπλαστεία, φαρμακεία και μίνι μάρκετ, στη Δυτική Αττική (Περιστέρι και Αιγάλεω). Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών τον είχαν συλλάβει πριν από περίπου 20 ημέρες στο Περιστέρι, αξιοποιώντας πληροφορίες για τη δράση του.

Ο 44χρονος εισέρχονταν στα καταστήματα είτε μεταμφιεσμένος με περούκα είτε φορώντας καπέλο και γυαλιά και προσποιούμενος αρχικά τον πελάτη προέβαινε σε μικρές συναλλαγές. Ακολούθως, και αφού επιβεβαιώνονταν ότι δεν υπάρχει πελάτης στο κατάστημα, με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και αποσπούσε χρήματα από το ταμείο.

Από τις έρευνες σε όχημα που χρησιμοποιούσε καθώς και σε δύο οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περούκες και είδη ρουχισμού που φορούσε κατά τη διάρκεια των ληστειών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.