Αυτοί είναι οι τρεις “μπουκαδόροι” που άδεισαν και τη βίλα του Λευτέρη Πανταζή (photos)

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. κατά την επιχείρηση σύλληψής τους, οι δράστες προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση, ενώ δεν δίστασαν ακόμα και να εμβολίσουν το όχημα των αστυνομικών, μέχρι να ακινητοποιηθούν και να συλληφθούν

0

Στη δημοσιότητα, κάνοντας χρήση σχετικής εισαγγελικής διάταξης, έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των ληστών που συνέλαβε στις 21 Σεπτεμβρίου στην περιοχή του Αλίμου. Στο «βιογραφικό» τους περιλαμβάνεται και το… άδειασμα της οικείας του Λευτέρη Πανταζή.

Οι δύο από τους τρεις της σπείρας εντοπίστηκαν στον Άλιμο όταν κλιμάκιο της Ασφάλειας, το οποίο βρισκόταν στην περιοχή, τους είδε να κινούνται ύποπτα. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για Αλβανούς κακοποιούς που είχαν πραγματοποιήσει δεκάδες ένοπλες ληστείες. Όσον αφορά τον τρίτο, τον 31χρονο, αναζητείται και εκτιμάται ότι ίσως να έχει διαφύγει στην Αλβανία. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1. (επ) GOBO ή COBO (ον) ADRIAN ή RONALD του BILBIL και της MILIKA , γεννηθέντα στις 26-11-1984 στην Αλβανία

2.(επ) HUSI ή HYSI ή THANASSI ή PUTOS ή DHIMAS (ον) VLADIMIR ή ANDREAS ή THANASI ή DHIMAS του KUJTIM ή DHIONIS ή DHILNIS ή DIONISI και της HAVAKO ή VITORI ή VIKTORIA ή AVANA , γεννηθείς στις 10-9-1973 στην Αλβανία

3. (επ) GENAJ (ον) VLADIMIR του SKENDER και της LILJAN , γεννηθείς στις 30-3-1987 στην Αλβανία – ΑΝΑΖΗΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ακολούθησαν τους δύο κακοποιούς και τους είδαν να μπαίνουν σε σπίτι όχι με τον… συνηθισμένο τρόπο. Έτσι, αποφάσισαν να επέμβουν, χωρίς να γνωρίζουν αν οι ιδιοκτήτες βρίσκονταν μέσα. Κατά την έφοδο, οι αστυνομικοί εισέβαλαν και βρήκαν μητέρα και γιο να είναι δεμένοι από τους κλέφτες, οι οποίοι έψαχναν το σπίτι για χρήματα και τιμαλφή. Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, προσπάθησαν να ξεφύγουν πηδώντας από παράθυρα. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν ρίχνοντας και προειδοποιητικές βολές στον αέρα για εκφοβισμό, τελικά τους συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. κατά την επιχείρηση σύλληψής τους, οι δράστες προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση, ενώ δεν δίστασαν ακόμα και να εμβολίσουν το όχημα των αστυνομικών, μέχρι να ακινητοποιηθούν και να συλληφθούν.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για – τα κατά περίπτωση αδικήματα – της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διάπραξης ληστειών, διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, πλαστογραφιών κατά συρροή και κατά συναυτουργία και απόπειρες ληστειών , για αντίσταση και για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.