Αυτοί είναι οι 4 Ρομά που έκλεβαν σπίτια στα νότια προάστια (photos)

0

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των τεσσάρων Ρομά – μελών συμμορίας που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε οικίες σε διάφορες περιοχές των νοτίων προαστίων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

  • ΚΑΜΠΕΡΗ Αντώνη του Γεωργίου και της Σοφίας, γεννηθέντα στις 28/8/1997 στην Αθήνα

  • ΚΑΜΠΕΡΗ Γεώργιο του Αντωνίου και της Αγγελικής, γεννηθέντα στις 5/2/1977 στην Αθήνα

  • ΤΣΑΚΙΡΗ Χρυσοβαλάντη, αγνώστου πατρός και της Ελευθερίας, γεννηθέντα στις 1/9/2001 στην Αθήνα

  • ΤΣΑΚΙΡΗ Γεράσιμο, αγνώστου πατρός και της Ελευθερίας, γεννηθέντα στις 30/9/2000 στην Αθήνα

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για… οικογενειακή υπόθεση, καθώς οι δύο πρώτοι είναι πατέρας και γιος, ενώ οι δύο τελευταίοι είναι αδέρφια. Η σύλληψη τους είχε πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Κερατέα και Ζεφύρι.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και ληστείες κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών, πλαστογραφία και απείθεια. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι από τον Οκτώβριο τρέχοντος έτους, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, με διαρκή δράση, εναλλασσόμενους ρόλους και διαφορετική ανά περίπτωση σύνθεση, που διέπραττε ληστείες, καθώς και κλοπές από οικίες. Συνολικά, μέχρι στιγμής, έχει ταυτοποιηθεί η εμπλοκή τους σε 8 κλοπές και 2 ληστείες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.