Στο ΑΤ Ομόνοιας η Όλγα Γεροβασίλη

0

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, βρέθηκε στο ΑΤ Ομόνοιας προκειμένου να ενημερωθεί για την επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ.

«Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, αλλά και όχι μόνο», δήλωσε η υπουργός και συμπλήρωσε: «Όσοι προσπαθούν να κάνουν επικοινωνία με ζητήματα ασφάλειας είναι επικίνδυνοι».

Η κ. Γεροβασίλη αναφέρθηκε και στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «ο κ. Μητσοτάκης παίζει ένα τελευταίο χαρτί» και τον κάλεσε «στα ζητήματα ασφαλείας να σταθεί με μεγαλύτερη σοβαρότητα».

Αναφορικά με τους τραυματίες αστυνομικούς η υπουργός είπε: «Είναι εξαιρετικά δύσκολο, είναι εξαιρετικά άσχημο να συμβαίνει αυτό. Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι η ανθρώπινη ζωή και μετά όλα τα άλλα έπονται και αντιμετωπίζονται».

Την υπουργό Προστασίας του Πολίτη συνόδευε στο ΑΤ Ομόνοιας ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος. Συναντήθηκαν με τον διοικητή του Τμήματος και άλλους αξιωματικούς, για περίπου μία ώρα, προκειμένου να ενημερωθούν λεπτομερώς για το περιστατικό και για τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα, καθώς και για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στο άμεσο μέλλον.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους η κ. Γεροβασίλη είπε: «Το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα βρίσκεται σε μία ευαίσθητη περιοχή με πολλές προκλήσεις, όχι εύκολες και ήρθαμε εδώ για να συζητήσουμε το τι συμβαίνει μέχρι σήμερα και το τι πρέπει να συμβεί περαιτέρω. Η συζήτηση θα συνεχιστεί και τώρα που θα γυρίσουμε στο Υπουργείο, είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα αλλά και όχι μόνο».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.