Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβε τον επίδοξο διαρρήκτη του… σπιτιού του

0

Την… ατυχή έμπνευση να επιχειρήσουν διάρρηξη σε σπίτι αστυνομικού της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν δύο Γεωργιανοί κακοποιοί, πριν από μερικές ημέρες.

Ήταν λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ, όταν οι δύο επίδοξοι διαρρήκτες παραβίασαν την κεντρική είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Στη συνέχεια εντόπισαν το διαμέρισμα στο οποίο πίστευαν ότι θα μπορούσαν να μπουν και να φύγουν «φορτωμένοι» και ξεκίνησαν την προσπάθεια παραβίασης της κλειδαριάς. Εκείνη την ώρα ο αστυνομικός βρίσκονταν μέσα, άκουσε τον θόρυβο και αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για απόπειρα διάρρηξης.

Κοιτάζοντας από το ματάκι είδε τους δύο επίδοξους διαρρήκτες, άνοιξε το εξωτερικό και την πόρτα και τους πήρε στο κυνήγι. Για σχεδόν ένα χιλιόμετρο έγινε πεζή καταδίωξη από τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής, με τους Γεωργιανούς κακοποιούς να πετούν δεξιά κι αριστερά διαρρηκτικά εργαλεία για να μην βρεθούν πάνω τους.

Τελικά, ο αστυνομικός κατάφερε να ακινητοποιήσει τον έναν «μπουκαδόρο», ο οποίος λίγο αργότερα συνελήφθη από συναδέλφους και οδηγήθηκε στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας για τον σχηματισμό δικογραφίας.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.