Αστυνομικός κλήθηκε στην Ανακρίτρια διαφθοράς

0

Ενώπιον της Ανακρίτριας διαφθοράς κλήθηκε να καταθέσει ο Τρικαλινός αστυνομικός που κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών. Όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr ο Τρικαλινός αστυνομικός, που υπηρετούσε στα Γρεβενά, συνελήφθη στα μέσα Οκτωβρίου κατηγορούμενος για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών, όπου εμπλέκονταν ακόμη ένας γνωστός Τρικαλινός, ο αποκαλούμενος «Τσολιάς».

Από τα συνολικά έντεκα (11) άτομα εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία τα έξι (6) συνελήφθησαν και κρατούνται (μεταξύ των οποίων και ο «Τσολιάς»), ο Τρικαλινός αστυνομικός αφέθηκε τότε ελεύθερος μέχρι να απολογηθεί, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο Τρικαλινός αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται ότι υπήρξε ο σύνδεσμος του κυκλώματος στη Βόρειο Ελλάδα, καλείται τώρα να καταθέσει για την υπόθεση στην Ανακρίτρια διαφθοράς.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι παράλληλα τρέχει και άλλη δικογραφία, η οποία ερευνά πιθανή εμπλοκή μελών του κυκλώματος (σ.σ. όχι του αστυνομικού πάντως) σε ληστείες που διαπράχθηκαν στα Τρίκαλα.

Πηγή: policenet.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.