Αστυνομικός του Α.Τ. Κυψέλης ευχαριστεί την Ένωση Αστυνομικών Αθηνών και το ΕΚΑ

0

Ένα κείμενο που έφτασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανήρτησε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Αθηνών, Κωνσταντίνος Χύτας. Ένα κείμενο γραμμένο από αστυνομικό του Α.Τ. Κυψέλης, από τον οποίο κατάφερε να ξεφύγει ο 26χρονος Αιγύπτιος που συνελήφθη ξανά τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο αστυνομικός του Α.Τ. Κυψέλης, που ζητά να διατηρηθεί η ανωνυμία του, ευχαριστεί το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Αθηνών που στάθηκε δίπλα του από την πρώτη στιγμή και ιδιαίτερα μέλη της Ε.ΑΣ.Υ.Α. που προέρχονται από το ΕΚΑ Αθηνών.

Το πλήρες της κείμενο της ανάρτησης του Κωνσταντίνου Χύτα

Θα ήθελα να παραθέσω αυτούσιο ένα κείμενο όπως μου εστάλη και έχει να κάνει με τον αλλοδαπό που είχε αποδράσει από το Α.Τ. Κυψέλης πριν λίγες μέρες και συνελήφθη χθες. Τέτοια λοιπόν κείμενα είναι που μας κάνουν να συνεχίζουμε τον αγώνα μας… Για ευνόητους λόγους ζήτησε να κρατηθεί η ανωνυμία του.

«Τώρα που τελείωσε όλο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το Προεδρείο, καθώς και όλα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών που προέρχονται από το Ε.Κ.Α. Αθηνών και τον αδερφικό μου φίλο Γιαννελάκη Νικόλαο, που δουλεύουμε μαζί στο Α.Τ. Κυψέλης και ο οποίος ανήκει στο Ε.Κ.Α. Αθηνών, οι οποίοι με στήριξαν και από το πρώτο κιόλας λεπτό, ήταν δίπλα μου παρέχοντας μου δικηγόρο, αλλά κυριότερα ψυχολογική υποστήριξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για εμένα.

Μακάρι μέσα από τη φωνή σας, η οποία είναι η φωνή όλων των συναδέλφων, να αλλάξει επιτέλους αυτή η άθλια κατάσταση που επικρατεί στους χώρους των παραμελημένων από την Ηγεσία Αστυνομικών Τμημάτων, όσον αφορά τα κρατητήρια. Να είστε καλά να προσέχετε. Ευχαριστώ τους συναδέλφους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που με βοήθησαν στη σύλληψη εχθές το βράδυ και όλους τους συναδέλφους που δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Αστυφύλακας …»

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.