Ασπρόπυργος: Φυτεία με 507 δενδρυλλίων κάνναβης «ξερίζωσε» η ΕΛ.ΑΣ.

0
Φυτεία, με περισσότερα από 500 δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε και εκριζώθηκε από την Αστυνομία στην πολύπαθη Δυτική Αττική και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Πιο συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων, εξερεύνησης περιοχών πρόσφορων για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και καταστολής της δράσης καλλιεργητών, εντόπισε στην περιοχή Ξηρόρεμα Ασπροπύργου, φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης.

Συγκεκριμένα εντοπίσθηκε, εντός δασικής έκτασης στην προαναφερόμενη περιοχή, χώρος στον οποίο καλλιεργούντο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 10 εκατοστά έως 2 μέτρα. Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, συνέστησε άμεσα ειδική ομάδα αστυνομικών για την φυσική επιτήρηση του χώρου και την συλλογή πληροφοριών και πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου προέβη στην εκρίζωση και κατάσχεση των δενδρυλλίων.

Συνολικά εκριζώθηκαν 507 δενδρύλλια κάνναβης και κατασχέθηκε ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείτο από τους καλλιεργητές (λάστιχα ποτίσματος, σκαπτικά εργαλεία, λιπάσματα κλπ). Οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των καλλιεργητών συνεχίζονται.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.