«Αριστείον» από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών στον Γιώργο Τσούκαλη

0

Μία ακόμη τιμητική διάκριση για τον κορυφαίο Έλληνα ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, ο οποίος βραβεύτηκε αυτή τη φορά από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών, για τη δράση του που αφορά στην προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Ο Γιώργος Τσούκαλης, γνωστός για τη δραστηριότητα του και ως συγγραφέας, τιμήθηκε για το μοναδικό του επίτευγμα, το οποίο αφορά στην επιστροφή 16.000 και πλέον αρχαιοτήτων και αντικειμένων ιστορικής σημασίας αλλά και μνήμης στο ελληνικό κράτος. Όλα τα αρχαία ευρήματα έχουν επιστρέψει στο Ελληνικό κράτος μετά από συντονισμένες ενέργειες του Γιώργου Τσούκαλη ο οποίος έχει αποδείξει ότι δεν φείδεται χρόνου και χρημάτων προκειμένου να προστατεύσει με τον καλύτερο τρόπο τους θησαυρούς της πατρίδας μας.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο κορυφαίος Έλληνας ιδιωτικός ερευνητής δρα εντελώς εθελοντικά χωρίς καμία οικονομική απολαβή ενώ αντιθέτως αναλαμβάνει ο ίδιος κάθε οικονομικό κόστος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της επιστροφής των αρχαίων θησαυρών εκεί όπου ανήκουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.