Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ.: Νέες στολές κι εξοπλισμός για τους αστυνομικούς που επιχείρησαν στο Κουκάκι

0

Νέες στολές κι εξοπλισμός θα χορηγηθεί, με έξοδα της Υπηρεσίας, στους αστυνομικούς που συμμετείχαν το Σάββατο στην επιχείρηση εκκένωσης των δύο καταλήψεων στο Κουκάκι.

Αυτό, καθώς οι αντιεξουσιαστές που είχαν «ταμπουρωθεί» στα κτήρια της οδού Ματρόζου και της οδού Παναιτωλίου, εκτός από τσιμεντόλιθους και πέτρες έριξαν και δεκάδες κιλά μπογιά στους αστυνομικούς. Το αποτέλεσμα ήταν να καταστραφούν οι στολές, αλλά και εξοπλισμός -όπως αλεξίσφαιρα, μπότες, κράνη κ.ά.- που σε πολλές περιπτώσεις έχουν πληρώσει για την απόκτηση του οι αστυνομικοί από την τσέπη τους.

Μάλιστα, το θέμα είχαν θέσει συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. στον Αρχηγό της Αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη, το βράδυ του Σαββάτου στο 401ΓΣΝΑ που επισκέφτηκε τους τραυματίες της ΟΠΚΕ. Τότε, ο αντιστράτηγος Καραμαλάκης είχε πει ότι θα βρεθεί λύση, όπως κι έγινε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη κινούνται ήδη οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να χορηγηθούν άμεσα σε αστυνομικούς, που συμμετείχαν στις πρόσφατες επιχειρήσεις εκκένωσης κτιρίων στο Κουκάκι, νέες στολές καθώς και επιχειρησιακός εξοπλισμός που υπέστη φθορές.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.