ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άγρια καταδίωξη από τη Βοιωτία μέχρι την Κόρινθο (photos)

0

Σκηνές από ταινία δράσης του Χόλυγουντ εκτυλίχθηκαν μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Εθνική Οδό. «Πρωταγωνιστής» ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, μάρκας Mitsubishi ο οποίος δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο, έξω από τη Θήβα.

Ο οδηγός του οχήματος αμέσως μετά ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Άμεσα ξεκίνησε μία τρελή καταδίωξη, καθώς σύντομα βρέθηκαν πίσω από το ασημί Mitsubishi περιπολικά της Τροχαίας, της Άμεσης Δράσης και της ΟΠΚΕ.

Ο οδηγός του ύποπτου οχήματος, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης, έσπασε τις μπάρες των διοδίων στην Ελευσίνα με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν την καταδίωξη μέχρι την είσοδο της Κορίνθου, όπου κατάφεραν τελικά να ακινητοποιήσουν το όχημα. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, βγήκαν μπροστά τον κατέβασαν από το Ι.Χ. αυτοκίνητο του, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο «πρωταγωνιστής» είναι ηλικίας περίπου 40 ετών και έδειχνε διαταραγμένος ψυχολογικά. Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση, καθώς χάρη στους χειρισμούς τους αποφεύχθηκε ένα σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό και ο τραυματισμός κάποιου.

Katechaki

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.