Αποκαλυπτικοί διάλογοι από το κύκλωμα με τα αναβολικά – Σοβαρά προβλήματα για την υγεία των αγοραστών!

0

– Διάλογοι που κατέγραψε ο “υπερκοριός” αποκαλύπτουν την δράση του κυκλώματος – Σοβαρές παρενέργειες στην υγεία των θυμάτων – Τα… καθησυχαστικά λόγια των μελών της σπείρας προκειμένου να μην χάσουν την πελατεία
«Σπαρταριστούς» διάλογους από το κύκλωμα των παράνομων αναβολικών στο οποίο συμμετείχαν και πρωταθλητές του bodybuilding, κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΛ.ΑΣ καθώς κάποιοι χρήστες αυτών των επικίνδυνων σκευασμάτων, διαμαρτύρονται για την έντονη στυτική δυσλειτουργία που παρουσίασαν από την χρίση τους.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος όπου ένας πελάτης του κυκλώματος διαμαρτύρεται στο παρασκευαστή των ουσιών – εν προκειμένω των πρωταθλητή bodybuilding από την Κρήτη – λέγοντας του: «…έλα ρε φίλε…τις τελευταίες ήμερες νιώθω αδυναμία και τρέμουν τα πόδια μου. Δεν ξέρω τι γίνεται,

Εντάξει έχω πάρει όγκο αλλά τις προάλλες πήγα με την ….(αναφέρει γυναικείο όνομα) και έτρεμα ολόκληρος τίποτα δεν έκανα. Και την επομένη μέρα το ίδιο έγινε…έχει αρχίσει και μου την λέει πια, τι να κάνω;”

Η απάντηση του φερόμενου αρχηγού του κυκλώματος και παρασκευαστή αυτών των επικίνδυνων σκευασμάτων, στο πελάτη του είναι αφοπλιστική: «Μην ανησυχείς ρε αυτά τα συμπτώματα είναι παγκόσμια, όλοι το παθαίνουν. Για το άλλο πήγαινε στο φαρμακείο και πάρε (αναφέρει γνωστό φάρμακο για την στυτική δυσλειτουργία) και όλα θα πάνε καλά κύριος θα είσαι».
Μάλιστα του λέει πως θα του στείλει ένα καινούργιο φάρμακο το οποίο θα εξαφανίσει ως δια μαγείας της οποίες παρενέργειες από τα επικίνδυνα αναβολικά, πάντα βέβαια με το αζημίωτο.

Και ξανά… ανικανότητα

Σε άλλο επίσης σπαρταριστό διάλογο, τα πράματα φαίνεται να είναι πιο σοβαρά, καθώς ο χρήστης έχει πυρετό, ενώ πονάνε και τα άκρα του: “…έλα φίλε χάλια….πονάνε τα πόδια μου και τα χέρια μου και έχω δυο μέρες πυρετό τι γίνεται;”.

Η απάντηση η ίδια: “Μην ανησυχείς ρε φίλε, είναι παγκόσμιο λέμε, σε όλους τα ίδια είναι και περνάνε”.

Έπειτα έρχεται η επόμενη απορία – διαπίστωση του χρήστη των επικίνδυνων αναβολικών: “Εντάξει ρε φίλε αλλά προχθές πήγα με την ….(αναφέρει γυναικείο όνομα) και ξεφτιλίστηκα γιατί ρε φίλε;”

Η απάντηση αφοπλιστική και συνάμα καθησυχαστική: “Φίλε όλα ντάξει είναι. Πήγαινε στο φαρμακείο και πάρε… (γνωστό φάρμακο για την στυτική δυσλειτουργία) και θα ρεφάρεις φίλε. Μην ανησυχείς”.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.