Αποκαλύψεις στη Ξάνθη: Επιχειρηματίας σκότωσε τον φίλο του και αυτοκτόνησε

0

Ταυτοποιήθηκε το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο 55χρονος ασφαλιστής μέσα στο γραφείο του στη Ξάνθη με εκείνο με το οποίο αυτοκτόνησε επιχειρηματίας την περασμένη Τρίτη στην ίδια πόλη.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες της Huff Post Greece, ήταν φίλοι και είχαν μεταξύ τους οικονομικές διαφορές. Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, ο επιχειρηματίας πήγε στο γραφείο του ασφαλιστή, τον πυροβόλησε μία φορά στο θώρακα τραυματίζοντάς τον θανάσιμα και στη συνέχεια ο επιχειρηματίας πήγε σε δικό του χώρο, όπου έβαλε με το ίδιο όπλο τέλος στη ζωή του.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε στις 15.57 απόγευμα Τρίτης. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από την κόρη του ασφαλιστή, η οποία βρήκε τον πατέρα της νεκρό. Η δολοφονία εκτιμάται ότι είχε γίνει λίγες ώρες νωρίτερα.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του ο επιχειρηματίας, με τον οποίο ο ασφαλιστής είχε στενές σχέσεις. Πρόκειται για άνδρα, ο οποίος διατηρεί κατάστημα με οπτικά στο κέντρο της Ξάνθης. Όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι έκαναν τις Αρχές να θεωρούν από την πρώτη στιγμή ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Σήμερα Παρασκευή η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ταυτοποίησε το όπλο με το οποίο αυτοκτόνησε ο επιχειρηματίας με εκείνο με το οποίο δολοφονήθηκε ο ασφαλιστής. Οι δυο τους παρότι ήταν παλιά στενοί φίλοι, το τελευταίο διάστημα είχαν προστριβές για οικονομικής φύσης θέματα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.