Αποχώρησε η Αντιτρομοκρατική από τις έρευνες στη Λέρο – Σε φιάσκο εξελίσσεται η υπόθεση

0

Πολύ δρόμο μπροστά της έχει η έρευνα για την απώλεια οπλισμού στην αποθήκη της βάσης του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο.

Αναδημοσίευση από news247.gr, Θοδωρής Παναγιωτίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. η Αντιτρομοκρατική ολοκλήρωσε το δικό της σκέλος ερευνών. Η Αντιτρομοκρατική διαπίστωσε μέσω της έρευνας της, ότι πρώτον δεν υπήρχε διάρρηξη και δεύτερον ότι τα όπλα δεν προκύπτει να έχουν καταλήξει σε άτομα που ενδιαφέρουν την συγκεκριμένη διωκτική Αρχή.

Πλέον, είναι καθαρά εσωτερικό ζήτημα της στρατιωτικής δικαιοσύνης και ελλείψει ντοκουμέντων δύσκολα αναμένεται να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες πέρα της πλημμελούς φύλαξης του οπλισμού, κάτι για το οποίο ουσιαστικά υπάρχει ομολογία από την κατάθεση του προηγούμενου αποθηκάριου.

Ωστόσο, στην κατάθεσή του, ο προκάτοχός του αρνήθηκε όσα του αποδίδει ο συνάδελφός του και παραμένει άγνωστο αν και ποιοι είναι τα δύο στελέχη της ΟΥΚ που φέρονται να εισήλθαν στην αποθήκη μαζί του.

Πλέον, η στρατιωτική δικαιοσύνη καλείται να ανακαλύψει τα συγκεκριμένα στελέχη και αν προκύψει από άλλες καταθέσεις ή ντοκουμέντα η εμπλοκή τους και μάλιστα η ενοχή τους για παραλαβή οπλισμού για μη στρατιωτικές δραστηριότητες, τότε να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.