Απειλές «Ρουβίκωνα» στους δικαστές του Βόλου για την άδεια στον Δημ. Κουφοντίνα

0

Απειλές εναντίον των δικαστών του Τριμελούς Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου, που θα εξετάσουν το νέο αίτημα άδειας του αρχί-εκτελεστή της «17Ν» Δημήτρη Κουφοντίνα, εξαπολύει με ανάρτηση του στο Facebook ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα».

Ο φερόμενος ως αρχηγός της αναρχικής ομάδας, γράφει ότι: «οι τρεις συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη, την ζωή τη δικιά μας και την ζωή την δικιά τους. Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν, όλα θα κοκκινίσουν». Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει ξεκινήσει απεργία πείνας μετά την απόρριψη του αιτήματός του να πάρει άδεια από τις φυλακές Κασσαβέτειας Βόλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ηγετικού στελέχους του «Ρουβίκωνα»

«Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα. Η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη και είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες. Οι τρείς συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη την ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους. Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.