Απαγωγή Γαλλίδας στη Λαμία – Την κρατούσαν φιμωμένη και δεμένη για τέσσερις ημέρες

Η Γαλλίδα κρατούνταν όμηρος από τις 12 Σεπτεμβρίου

0

Δεμένη και φιμωμένη μέσα σε δωμάτιο διαμερίσματος κρατούσε για τέσσερις ημέρες μία 40χρονη Γαλλίδα ένας 40χρονος από τη Λαμία.

Η υπόθεση ήρθε στο φως από τον πατέρα του θύματος, ο οποίος μετέβη το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου στο γαλλικό προξενείο και κατήγγειλε ότι ένας 40χρονος έχει απαγάγει την κόρη του. Ο Γάλλος πατέρας έδωσε τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη.

Την επόμενη ημέρα το πρωί άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας μετέβησαν με Εισαγγελέα στο σπίτι του 40χρονου Έλληνα στη Λαμία και προχώρησαν σε έρευνα. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί εντόπισαν τη 40χρονη Γαλλίδα δεμένη και φιμωμένη μέσα σε δωμάτιο που «έβλεπε» στον ακάλυπτο χώρο.

Στο διαμέρισμα εκτός από τον δράστη βρισκόταν και η 24χρονη συμβία του. Η Γαλλίδα κρατούνταν όμηρος από τις 12 Σεπτεμβρίου. Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή, ενώ σε βάρος της συμβίας του σχηματίστηκε δικογραφία για αποσιώπηση εγκλήματος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 40χρονος Έλληνας διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τη Γαλλίδα, με την οποία είχε επικοινωνία τους τελευταίους μήνες μέσω Facebook. Η Γαλλίδα βρέθηκε σε κατάσταση σοκ, ενώ πλεόν βρίσκεται με την οικογένειά της.

Katechaki.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.