Άντρες της ΔΙ.ΑΣ. βοήθησαν άγρια ξυλοκοπημένο θύμα ληστείας στη Βάρκιζα

0

Άρτια επιχειρησιακή εκπαίδευση και στην παροχή πρώτων βοηθειών αποδεικνύεται πως έχουν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Διαβάστε τι συνέβη στη Βάρκιζα, όπως το περιγράφει στο Facebook ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Ηλίας Βρέντας.

Η ανάρτηση του Ηλία Βρέντα

Πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες της ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, 305 και 360, διότι βραδινές ώρες χθες, μετά από απόπειρα ληστείας σε βάρος ατόμου εντός της άυλης του σπιτιού του στην περιοχή της Βάρκιζας, αφού συνελήφθησαν οι δράστες από ειδική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ., ο παθών είχε δεχτεί πολλαπλά χτυπήματα, οι συνάδελφοι της ΔΙ.ΑΣ. από την πρώτη κιόλας στιγμή που έφτασαν στο σημείο του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες (διότι ήταν εξοπλισμένοι με όλα τα σύνεργα των πρώτων βοηθειών) και κατέβαλαν τα μέγιστα ώστε να μεταφερθεί άμεσα στο Ασκληπιό της Βούλας για περαιτέρω φροντίδα καθώς είχε σοβαρές κακώσεις τόσο στο κεφάλι όσο και στο υπόλοιπο σώμα.

Πολλά συγχαρητήρια φυσικά και στους συναδέλφους που συνέλαβαν τους δράστες.

Για πολλοστή φορά οι συνάδελφοι της ΔΙ.ΑΣ. αποδεικνύουν την σημαντικότητα του έργου που επιτελούν καθώς προσφέρουν όπου παραστεί ανάγκη και πολλές φορές πέρα από τα αστυνομικά τους καθήκοντα, κάνοντας μας όλους υπερήφανους!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.