Άντρες του Τ.Α. Κηφισιάς συνέλαβαν ληστή που έστησε παγίδα σε ντελιβερά

0

Ενέδρα σε οδηγό delivery έστησε ληστής, ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη και έκανε παραγγελία από ταχυφαγείο στην περιοχή της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του katechaki, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο δράστης τηλεφώνησε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας πώλησης μπέργκερ και παρήγγειλε φαγητό. Όταν ο ντελιβεράς έφτασε στην οδό Χίου, στη Νέα Ερυθραία, τότε ο «πελάτης» έβγαλε μαχαίρι, απείλησε τον υπάλληλο και του άρπαξε όλες τις εισπράξεις, το κινητό του τηλέφωνο και τη μοτοσικλέτα.

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς εντόπισαν ύποπτο να κινείται με κλεμμένη μοτοσικλέτα. Έκαναν σήμα στον οδηγό για να σταματήσει για έλεγχο και τότε εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη με κατεύθυνση προς τη Νέα Ερυθραία. Στη θέα των αστυνομικών, ο ύποπτος απώθησε τη μοτοσικλέτα του προς το μέρος των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή πεζός. Ύστερα από πεζή καταδίωξη οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε ο δράστης για να αποφύγει τη σύλληψη.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς βεβαιώθηκε ότι ο συλληφθείς είναι ο ληστής που επιτέθηκε στον ντελιβερά μία ημέρα νωρίτερα. Στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς κλήθηκε το θύμα, πακιστανικής καταγωγής, το οποίο αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τον ληστή, που οδηγούσε μάλιστα το κλεμμένο μηχανάκι σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Katechaki

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.