Αντώνης Τρακάλας: Να αγωνιστούμε για τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας στο Σώμα

0

Επί σειρά ετών καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες ελλείψεις, που αντιμετωπίζει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας τόσο στο προσωπικό όσο και στα μέσα.

Άρθρο του Αντώνη Τρακάλα
Υποψήφιος αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ, με τον συνδυασμό ΑΝ.Α.Σ.Α.

Ιδιαίτερα οι Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου ανήκω και υπηρετώ, είναι υποστελεχωμένες, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές Υπηρεσιακές απαιτήσεις. Το μεγαλύτερο ποσοστό των συναδέλφων μας στα Αστυνομικά Τμήματα Τάξης και Ασφάλειας εργάζονται συνεχόμενες ημέρες και νύχτες, καταπατώντας τους το ανυπέρβλητο δικαίωμα της Ημερήσιας Ανάπαυσης!

Εάν βέβαια περάσουμε στην ενότητα «Περιπολικά – Συμβατικά Οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.», με μεγάλη μας απογοήτευση θα διαπιστώσουμε, ότι ο στόλος της είναι τουλάχιστον «παρωχημένος», με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι μας να μπαίνουν σε κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα…

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, σε καλούμε στις 14-15-16 Νοεμβρίου 2018, να μας δώσεις τη δύναμη να μπορέσουμε να σταθούμε δίπλα σου και μαζί, την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών, να αγωνιστούμε για τα δικαιώματα μας και τις καθημερινές μας ανάγκες στο Σώμα, που συχνά πυκνά δυστυχώς μας καταπατούν.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. Υπολογίζει, Στηρίζει και Φέρει το ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ πρώτα απ’ όλους και απ’ όλα!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.