Αντιτρομοκρατική: Συνελήφθη ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» και δύο γυναίκες

0

Δύο από τα πιο γνωστά ονόματα του ένοπλου αντάρτικου πόλεως συνέλαβε αργά το βράδυ της Τετάρτης η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ο λόγος για τον Ι.Μ., τον επονομαζόμενο και ως «τοξοβόλο της πλατείας Συντάγματος» και την Κ.Α., η οποία είχε συλληφθεί παλαιότερα για την τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» και φέρονταν να είναι το δεξί χέρι της Πόλας Ρούπα. Στην κατοχή τους έχει βρεθεί και οπλισμός, ενώ φέρεται να έχει συλληφθεί ακόμα ένα άτομο.

Ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» είχε αποδράσει από τις φυλακές Τίρυνθας τον Ιούνιο του 2019, καθώς δεν επέστρεψε ποτέ από άδεια. Την ίδια περίπου περίοδο είχαν χαθεί και τα ίχνη της Κ.Α., η οποία μετά την παρέλευση του 18μηνου προσωρινής κράτησης είχε αφαιρεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους τους οποίους παραβίασε και έκτοτε αναζητούνταν.

Η είδηση έγινε γνωστή από την ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ αρμόδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. παραπέμπουν σε επίσημες ανακοινώσεις εντός της ημέρας.

Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες 29-01-2020 στην Αθήνα, ημεδαπός άνδρας 32 ετών και δύο ημεδαπές γυναίκες, 26 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή και έφεραν μαζί τους βαρύ οπλισμό.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.