Αντιτρομοκρατική: Δύο συλλήψεις δικηγόρων για τη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού

0

Δύο δικηγόροι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο πλαίσιο εκτέλεσης εντάλματος για τη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού.

Πρόκειται για εντάλματα σύλληψης, στο πλαίσιο έρευνας Ειδικού Εφέτη Ανακριτή που διενεργεί έρευνα για τη συγκεκριμένο υπόθεση. Η εμπλοκή του προέκυψε έπειτα από νόμιμες συνακροάσεις και υποκλοπές, μελών της αλβανικής μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού που εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών, εκβιασμούς και «συμβόλαια θανάτου», ακόμη και εντός σωφρονιστικών καταστημάτων.

Οι δύο δικηγόροι συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης, έπειτα από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και θα οδηγηθούν αύριο Παρασκευή στην Εισαγγελία. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέος γύρος συλλήψεων.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δικηγόρους φέρεται να συνομιλούσε με ηγετικό στέλεχος της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου (σ.σ. σκάνδαλο Energa – Hellas Power) και διερευνάται τυχόν εμπλοκή του.

katechaki

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.