Ανατροπή στην δίκη Λεμπιδάκη – Αίσθηση προκαλεί η εισαγγελέας

0

Στην τελική ευθεία η πολύκροτη δίκη για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των συνολικά 12 κατηγορουμένων στην υπόθεση. Η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται σήμερα με την πολύωρη αγόρευση της εισαγγελέως η οποία συνοψίζει στην τοποθέτησή της όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό της αρπαγής του επιχειρηματία, της πολύμηνης ομηρίας του αλλά και όλα όσα βίωσε η οικογένειά του.

Αίσθηση προκάλεσε η αποστροφή της, η οποία επισήμανε ότι ο ίδιος ο επιχειρηματίας θα έπρεπε να παραπεμφθεί για ψευδορκία, κάτι που ωστόσο δεν θα γίνει λόγω του φόβου που έζησε ο ίδιος και η οικογένειά του από την εγκληματική ομάδα που έστησε και υλοποίησε την απαγωγή του.

Όπως επισημάνθηκε ο ίδιος ο κ. Λεμπιδάκης δεν αναγνώρισε στα πρόσωπα των κατηγορουμένων κανέναν από τους ανθρώπους που έστησαν την ενέδρα σε βάρος του, αρπάζοντάς τον.

“Η υπόθεση θα μπει στο αρχείο”

“Το αφήνω ανοικτό- να παραπεμφθεί για ψευδορκία – όμως κρίνοντας ότι τελεί υπό το καθεστώς φόβου, η υπόθεση θα μπει στο αρχείο”, ανέφερε η εισαγγελέας.

Πηγή: thetoc.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.