Αναστασία Ντέρου: Μην λησμονείτε ότι οι αστυνομικοί είμαστε δικά σας παιδιά

0

Ας κρατήσουμε ψηλά τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Κόντρα στο σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο, που επεμβαίνει με πρωτοφανείς πιέσεις στην προσωπική μας συμπεριφορά και ηθική, που μέσα σε λίγα χρόνια, ύπουλα στοχευμένα και μεθοδευμένα, σάρωσε στην κυριολεξία ότι όμορφο και θερμό είχαμε στις καρδιές μας και τις ζωές μας.

Άρθρο της Αναστασίας Ν. Ντέρου
Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Ποδοπάτησε αξίες ιδανικά όνειρα και ρομποτοποίησε ανθρώπους. Είμαστε άνθρωποι με καρδιές και αισθήματα, άνθρωποι της βιοπάλης. Στηρίξτε και βοηθήστε το έργο της αστυνομίας για να επέλθει η πολυπόθητη ισορροπία στην κονταροχτυπημένη κοινωνία μας, που βάλλεται καθημερινά από απίστευτα περιστατικά. Συνδράμετε και οι πολίτες στο έργο μας. Χρειαζόμαστε το στίγμα σας πολίτες, γιατί σε εσάς απευθύνομαι.

Είναι δύσκολο το έργο μας. Οι αστυνομικοί καίγονται ζωντανοί στο δρόμο. Είναι δικά σας παιδιά μη το λησμονείτε ποτέ αυτό. Ουδείς ποτέ αναγνώρισε το επικίνδυνο του επαγγέλματος. Το βλέπετε, το ξέρετε όλοι ότι είναι επικίνδυνο, το ζείτε, το ξέρουν οι πάντες ότι είναι επικίνδυνο. Δεν το αναγνωρίζουν όμως. Μη γίνεστε κριτές άδικοι. Οι διεθνείς εκπρόσωποι με πρακτικές και μεθοδολογίες παράδοξες και υπόγειες οδήγησαν τους πολίτες σε κατευθύνσεις παράδρομων, αντιπαραθέσεων και αντιγνωμιών. Όλοι μαζί, με τη δική σας συνδρομή μπορούμε να παράξουμε θαύματα.

Ανεξαρτήτως του τι πιστεύει και πρεσβεύει ο καθένας, ανεξαρτήτως χρωμάτων και κομμάτων ανεξαρτήτως θρησκειών. Όλοι οι Έλληνες μια αγκαλιά για τα ήθη και τις αξίες μας, πλάι στον πάσχοντα αδελφό και όχι στον οκνηρό, Ότι κακό εισπράξαμε από τη χαβούζα της παγκοσμιοποίησης ήρθε η ώρα να το αντιγυρίσουμε πίσω. Να παλέψουμε για να διάγουμε βίο αξιοπρέπειας. Μπορούμε να προφτάσουμε το κακό που ξημερώνει με αδελφοσύνη και με μια μεγάλη αγκαλιά, όλοι μαζί.

Είθε το φως το άσβεστο, το ιλαρών, το υπερευλογημένο, που πηγάζει από την ταπεινή φάτνη του Θεανθρώπου Χριστού μας, να φωτίσει το διάβα σας τις ψυχές σας και τις ζωές σας.

Ευλογημένο το νέο έτος 2019 που ξημερώνει

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.