Αμεσοδρασίτες συνέλαβαν διαρρήκτες που μπήκαν στο γραφείο του Αντώναρου

0

Οι διαρρήκτες που «χτυπούσαν» δικηγορικά γραφεία στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων -μεταξύ άλλων και του Ευάγγελου Αντώναρου- συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, οι οποίοι έγιναν αντιληπτοί λίγη ώρα μετά από την τελευταία του διάρρηξη σε δικηγορικά γραφεία από τα οποία αφαίρεσαν μετρητά και κοσμήματα. Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, οι δράστες, μαζί με έναν 30χρονο Έλληνα συνεργό τους που αναζητείται, είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών από επαγγελματικούς χώρους στα Εξάρχεια.

Κατά τη συνήθη τακτική τους, εισέρχονταν στα κτίρια παραβιάζοντας τις κεντρικές εισόδους και στη συνέχεια διερρήγνυαν τα στεγαζόμενα γραφεία είτε παραβιάζοντας τις θύρες τους, είτε από τον φωταγωγό είτε με τη μέθοδο της τοιχορυχίας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, φορητούς υπολογιστές, τιμαλφή καθώς και άλλα αντικείμενα.

Μεταξύ άλλων, είχαν διαρρήξει στις αρχές του Σεπτεμβρίου το δικηγορικό γραφείο του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, Ευάγγελου Αντώναρου. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Katechaki

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.