Και η Άμεση Δράση στο πλευρό των τραυματιών της ΟΠΚΕ (pics)

0

Στο 401ΓΣΝΑ βρέθηκε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα βρίσκονταν και ο ίδιος εκτελώντας υπηρεσία ως πλήρωμα της Άμεσης Δράσης (σ.σ. όχημα συλλήψεων), στο Κουκάκι.

Ο ίδιος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook βίντεο από την ιστοσελίδα in.gr και σχολίασε: Σε διατεταγμένη υπηρεσία. Ψάξιμο, χειροπέδες και σύλληψη με συναδέλφους μου των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ, χθες το απόγευμα στην κατάληψη στο Κουκάκι.

Παρέμβαση έκανε και ο Χρήστος Μπαλάσκας, επίσης αστυνομικός της Άμεσης Δράσης και συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες και το εξής κείμενο:

Η Άμεση δράση δίπλα στους τραυματίες συναδέλφους της Ο.Π.Κ.Ε. Τελικά το να είσαι στην καρδιά των γεγονότων ως αμεσοδρασίτης και να στέκεσαι δίπλα τους ως συνδικαλιστής και όχι ως απλός σχολιαστής στα πάνελ, είναι πολύ σημαντικό. Οι αστυνομικοί πληρώνουμε λογαριασμούς άλλων. Εδώ βλέπουμε το όχημα συλλήψεων της Α.Δ. Τον αρχιφύλακα Σταύρο Μπαλάσκα να προσαγάγει τους αναρχικούς από την οδό Ματρόζου στο Κουκάκι και να μεταφέρει τους τραυματίες συναδέλφους στα επείγοντα του 401 Σ.Ν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.