Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας – Ένας νεκρός, δεκάδες κάλυκες

0

Τραγική κατάληξη είχε η συμπλοκή μεταξύ αντίπαλων ομάδων αλλοδαπών, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς, στο κέντρο της Αθήνας.

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε στις 12:50 για άγρια συμπλοκή με ρόπαλα, μαχαίρια, καδρόνια, μπουκάλια, πέτρες κ.ά., ενώ υπήρξε αναφορά και για πυροβολισμούς. Όταν έφτασαν στο σημείο οι πρώτοι αστυνομικοί βρήκαν τουλάχιστον δύο άτομα αιμόφυρτα στο έδαφος, ζητώντας να σπεύσουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ένας από τους αλλοδαπούς που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εξέπνευσε. Το άτομο αυτό φέρεται να είχε δεχτεί χτυπήματα από μαχαίρι σε ζωτικά όργανα, ενώ μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει και ο δεύτερος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι λίγο μετά τις 13:45 επιβεβαιώθηκε η αναφορά για πυροβολισμούς, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκουν στο σημείο περισσότερους από 10 κάλυκες.

Οι οδοί Μενάνδρου και Σαπφούς ανήκουν στο επονομαζόμενο «τρίγωνο του διαβόλου» των Αθηνών, όπου είναι αρκετά συχνές οι συμπλοκές μεταξύ αντίπαλων συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά και εκμεταλλεύονται γυναίκες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.