Αιματηρή επίθεση σε βάρος «αρχηγού» αντιεξουσιαστών που δρουν στα Εξάρχεια

0
Ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό με αιματηρή επίθεση -σε κατοικία στου Γκύζη- με πιστόλια και μαχαίρια σε βάρος ενός εκ των «ηγετών» του αντιεξουσιαστικού χώρου κι ενός ακόμη προσώπου, απασχολεί τις τελευταίες ώρες την ΕΛΑΣ, όπως αποκαλύπτει το «Βήμα».
Αναδημοσίευση από το «Βήμα», του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Ο γνωστός αντιεξουσιαστής και το άλλο θύμα της επίθεσης νοσηλεύονται στο νοσοκομείο έχοντας τραύματα στα πόδια από πυροβολισμούς και πλήγματα με μαχαίρι. Η ΕΛΑΣ προσπαθεί να βρει τα κίνητρα της επίθεσης που ίσως συνδέονται με υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ή άλλες διαμάχες στο «άβατο» των Εξαρχείων. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ερευνούν και το ενδεχόμενο οι λόγοι της επίθεσης να ήταν προσωπικού τύπου.

Επιπλέον εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση οι δύο τουλάχιστον δράστες να ήταν αλλοδαποί. Στην κατοικία που σημειώθηκε η επίθεση βρέθηκαν δύο πιστόλια-ρεπλίκες και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι ένας εκ των τραυματιών θεωρείτο από την ΕΛΑΣ «αρχηγός» ομάδας 40-50 αντιεξουσιαστών που προχωρούν σε διάφορες επιθέσεις, κυρίως εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στα Εξάρχεια κι έχει συλληφθεί ή προσαχθεί περίπου 10 φορές.

Πάντως σύμφωνα με πηγές τα δύο θύματα της επίθεσης αρνούνται να αναφέρουν οιοδήποτε στην ΕΛΑΣ για τους δράστες και τους λόγους της αιματηρής ενέργειας σε βάρος τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.