Η άγνωστη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον δολοφόνο του Αφγανού στην Ομόνοια (pics)

0

Αστραπιαία και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ήταν η πρώτη αστυνομική επιχείρηση ελάχιστα λεπτά από την φονική συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Μενάνδρου για την σύλληψη των δραστών.

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν αμέσως από έμπειρους Αξιωματικούς της Ασφάλειας. Ειδικότερα, ταυτόχρονα με τους πρώτους αστυνομικούς οι οποίοι έφτασαν στο σημείο και απέκλεισαν τη σκηνή του εγκλήματος για να συλλεχθούν πολύτιμα ευρήματα και στοιχεία για την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, μακριά από τις κάμερες άλλη ομάδα αστυνομικών της Ασφάλειας με πάνοπλους άνδρες της ΟΠΚΕ έμπαιναν σε πολυκατοικία στην περιοχή της πλατείας Κουμουνδούρου (φωτό από το σημείο) ελέγχοντας έξι διαμερίσματα σε γειτονιά στην οποία διαμένουν αρκετά άτομα τα οποία συμμετείχαν στην συμπλοκή.

Ανθρωποκυνηγητό

Η φωτογραφία του δράστη με το πιστόλι προωθήθηκε αμέσως στις συσκευές όλων των αστυνομικών οι οποίοι δραστηριοποιήθηκαν στην αναζήτηση του, ενώ η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με ενεργοποίηση ολόκληρου του δικτύου πληροφοριών για την σύλληψη των πρωταγωνιστών της φονικής συμπλοκής συνεχίσθηκε καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας.

Σφαίρα στο κεφάλι

Κατά την διάρκεια της συμπλοκής έπεσαν περίπου δέκα πυροβολισμοί με την βολίδα μιας σφαίρας να βρίσκει ένα άτομο στο κεφάλι, ενώ ακόμα ένα άτομο χαροπαλεύει καθώς δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα οι οποίες του προκάλεσαν εκσπλάχνωση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.