Αχ. Μπογδανίδης: Η ευχαριστήρια ανάρτηση για τους συναδέλφους του και την Ένωση Αθηνών

0
Αίσιο τέλος είχε η απόδραση -κράτησε κάτι περισσότερο από 24 ώρες- του 42χρονου Γεωργιανού από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων το πρωί της Κυριακής, όπου είχε οδηγηθεί με άλλους 27 κρατούμενους από Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής των Αθηνών.

Με ένα προσωπικό μήνυμα στο Faceboook, ο αντιπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, υπαστυνόμος Α’ Αχιλλέας Μπογδανίδης -που την Κυριακή ήταν επικεφαλής της ομάδας μεταγωγών-, θέλησε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του που συνέβαλλαν καθοριστικά στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δραπέτη. Εκφράζει δε ιδιαίτερες ευχαριστίες «στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας ηθικά αλλά και ουσιαστικά».

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπογδανίδη στο Facebook

Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους της που μεταγωγής για την προσπάθειά τους. Από την στιγμή της απόδρασης μέχρι και σήμερα, στον εντοπισμό του, πρόσφεραν τα μέγιστα, σαν μια ομάδα έτοιμη από καιρό για να επέλθει το ανωτέρω αποτέλεσμα.

Θέλω όμως να ευχαριστήσω προσωπικά την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. με κωδικό κλήσης 103-4 και πιο συγκεκριμένα τους Αστυφύλακες Χρυσάγη Αθανάσιο και Μπόλη Ηλία, τους Ε.Φ. Κολιντζίκη Κων/νο και Καραδήμο Ευστάθιο αλλά και τον αλλαγάρχη τους, παλιό συνεργάτη και φίλο Ανθ/μο Αθανασόπουλο Παναγιώτη για την άμεση αρωγή και επαγγελματισμό που επέδειξαν στην σύλληψη του δραπέτη. Είστε πραγματικά αξιέπαινοι και σας συγχαίρω προσωπικά για αυτό. Αξιέπαινοι.

Τέλος θέλω να συγχαρώ την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας ηθικά αλλά και ουσιαστικά. Μας κάνατε να νιώσουμε ότι στην Υπηρεσία μας δεν είναι όλα μάταια και ότι δεν είμαστε μόνοι μας.

Ευχαριστώ πρόεδρε ειλικρινά για όλα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.