ΑΝ.Α.Σ.Α.: Θετική η έναρξη λειτουργίας σταθμού Δ.Ε.Ε. στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ν/Α Αττικής

0

Την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι ξεκινάει η λειτουργία σταθμού της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ν/Α Αττικής, εκφράζει με ανακοίνωση της η συνδικαλιστική παράταξη ΑΝ.Α.Σ.Α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.) εκφράζει την ικανοποίησή της, για τις πρωτοβουλίες που αναπτύχθηκαν από πλευράς φυσικής ηγεσίας του Σώματος προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες και να προχωρήσουμε επιτέλους στην λειτουργία σταθμού Δ.Ε.Ε. στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ν/Α Αττικής.

Την αναγκαιότητα μια τέτοιας πρωτοβουλίας είχαμε αναδείξει και στο παρελθόν στις συναντήσεις, που έλαβαν χώρα με την Διευθύντρια της ΔΕΕ Υποστράτηγο ΜΗΝΙΑΤΗ Πηνελόπη στην οποία αναγνωρίζουμε την θετική συμβολή της στο όλο εγχείρημα.

Όπως είχαμε τονίσει και στο παρελθόν, η υλοποίηση του όλου εγχειρήματος αποτελεί ανάσα για όλους τους συναδέλφους, ειδικότερα δε για όσους υπηρετούν σε απομακρυσμένες περιοχές από το κέντρο Αθηνών, όπως είναι και η περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής, αφού στις περιπτώσεις των αυτοφώρων αδικημάτων θα απαλλάξει τους συνοδούς συναδέλφους μας από την βάσανο της μετακίνησης μέχρι την έδρα της Δ.Ε.Ε για λήψη φωτογραφιών και αποτυπωμάτων, αλλά αυτή πλέον θα πραγματοποιείται εντός των γεωγραφικών ορίων των Διευθύνσεων Αστυνομίας του Ν. Αττικής αποκομίζοντας ως κέρδος χρόνο, μείωση του κόστους από τις άσκοπες χιλιομετρικές μετακινήσεις, αλλά κυρίως απαλλαγή υπερεργασίας και ταλαιπωρίας για τους συναδέλφους μας.

Αναμένουμε την ολοκλήρωση του όλου εγχειρήματος, που θα πραγματοποιηθεί σύντομα, αφού προηγουμένως θα προηγηθεί μικρής διάρκειας εκπαίδευση για τους συναδέλφους μας, που θα στελεχώσουν το εν λόγω σταθμό Δ.Ε.Ε., που θα εδρεύει στην έδρα της ΥΑΝ/ΑΑ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.