Η ΑΝ.Α.Σ.Α. στον Επιτελάρχη για τις μετακινήσεις αστυνομικών στο «Ελ. Βενιζέλος»

0

Συνάντηση με τον Επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, είχε αντιπροσωπεία της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΝ.Α.Σ.Α., με επικεφαλής τον Γραμματέα του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ, Χρήστο Συνδρεβέλη.

Αντικείμενο συζήτησης οι μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όσων υπηρετούν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αερολιμένα Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σήμερα 02.12.19 αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α) πραγματοποίησε συνάντηση με τον επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγο Λαγουδάκη Κωνσταντίνο, για το ζήτημα των μετακινήσεων των συναδέλφων μας, προς εκτέλεση υπηρεσίας στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γραμματέας του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ, Συνδρεβέλης Χρήστος, καθώς και αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ, Αλυμάρας Βασίλειος και το μέλος, Δημητρίου Ιωάννης. Από πλευράς μας εκθέσαμε στον κ. Επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ. τις υπηρεσιακές δυσχέρειες που προκαλεί η έλλειψη υπηρεσιακών λεωφορείων στην Δ.Α.Α.Α, για την μετακίνηση των συναδέλφων μας, προς εκτέλεση υπηρεσίας και αιτηθήκαμε την επαναφορά των 2 (δύο) υπηρεσιακών λεωφορείων.

Ο κ. Επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ. αναγνώρισε τις δυσχέρειες που έχουν προκληθεί και διέταξε την άμεση επιστροφή ενός υπηρεσιακού λεωφορείου και παράλληλα μας γνώρισε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιστροφή και του δεύτερου υπηρεσιακού λεωφορείου εντός των επόμενων ημερών.

Από πλευράς μας εκφράζουμε ικανοποίηση για την άμεση ανταπόκριση του κ. Επιτελαρχη στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.