«Ψηλά τα …χέρια»: Στον εισαγγελέα ο Στέλιος Διονυσίου

0

Στον εισαγγελέα οδηγείται με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο γνωστός τραγουδιστής, Στέλιος Διονυσίου ο οποίος συνελήφθη χθες και πέρασε όλο το βράδυ στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων.

Χθες το απόγευμα στις 4.40 μ.μ. και ενώ η Βασσιλίσης Σοφίας ήταν κλειστή στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου, ο τραγουδιστής προσπάθησε να περάσει, έκοψε την κορδέλα της αστυνομίας με το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε έναν αστυνομικό με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του.

Τότε σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ του τραγουδιστή και των αστυνομικών, οι οποίοι του απαγόρευσαν τη διέλευση.

Στις δηλώσεις του σήμερα το πρωί ο Στέλιος Διονυσίου εξερχόμενος του αστυνομικού τμήματος είπε ότι ένιωσε αδιαθεσία και δεν του επέτρεψαν να περάσει, δεν τραυμάτισε αστυνομικό και δεν έκοψε καμία κορδέλα.

«Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Θα τα πούμε όταν τελειώσει η περιπέτεια. Ενιωσα μια ξαφνική αδιαθεσία, και ήθελα να πάω στο νοσοκομείο, δεν με αφήνανε να περάσω», είπε ο τραγουδιστήςπου όπως ανέφερε «δεν χτύπησε κανέναν αστυνομικό», δήλωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Ο  αστυνομικός κατέθεσε μήνυση εναντίον του τραγουδιστή, ο οποίος οδηγείται στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της απείθειας, της εξύβρισης και της σωματικής βλάβης εναντίον οργάνων της τάξης.

Καπερνάρος: Κάνουμε μήνυση κατά του αστυνομικού

Ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του αστυνομικού.

«Θα ζητήσουμε προκαταρκτική εξέταση με έλεγχο του υλικού από τις κάμερες κυκλοφορίας. Έχουμε δικούς μας μάρτυρες όσον αφορά την αθωώτητα μας γιατί είναι πολύ σοβαρή η καταγγελία ότι τον χτυπήσαμε με το αυτοκίνητο».

Σύμφωνα με τον κ. Καπερνάρο «περιμέναμε τον αστυνομικό 2 ώρες στο τμήμα και τελικά εμφανίστηκε με τον δικηγόρο και τον συνδικαλιστή του».

«Ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε οπτική επαφή με το νοσοκομείο που πήγαινε ο Διονυσίου. Τον παρακαλάει για 150 μέτρα επειδή αισθάνεται δυσφορία. Μπορεί ένας άνθρωπος να εκνευριστεί» συμπλήρωσε για το περιστατικο.

Ο κ. Καπερνάρος υποστήριξε, ακόμα, ότι κανείς από τους δύο μάρτυρες που έχει προτείνει ο αστυνομικός δεν επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του ότι τραυματιστήκε από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του Στέλιου Διονυσίου.

Πηγή: Thetoc

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.