Χοντραίνει ο πόλεμος ανάμεσα στον Καμμένο και την εφημερίδα «Τα Νέα»

0

Ένα νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» που αφορούσε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, έγινε αφορμή για να ξεσπάσει νέα κόντρα ανάμεσα στον υπουργό και την εφημερίδα.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στη δημοσιογραφική πιάτσα η είδηση ότι ο κ. Καμμένος υπέβαλλε μήνυση για το σημερινό δημοσίευμα με αποτέλεσμα αστυνομικοί να αναζητούν τον διευθυντή της εφημερίδας, Παναγιώτη Λάμψια, για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώορυ.

Η ιστοσελιδα Documentonews πάντως κάνει λόγο για fake news αναφέροντας ότι «ο Πάνος Καμμένος, αν και το πρωί με ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη για το εν λόγω δημοσίευμα, δεν έχει καταθέσει καμία μήνυση προς το παρόν, όπως διαβεβαιώνουν πηγές από το περιβάλλον του.

Άρα τίθεται ένα εύλογο ζήτημα: Ή ουδέποτε τέθηκε θέμα αυτόφωρου και προσπάθειας των αστυνομικών αρχών να συλλάβουν τον Παναγιώτη Λάμψια ή, αν όντως εμφανίστηκαν στο γραφείο του και τον αναζητούσαν, τον έψαχναν για άλλο λόγο και όχι εξαιτίας της «μήνυσης Καμμένου».

Σε κάθε περίπτωση, μπαίνει στον μακρύ κατάλογο των Fake News και αυτό…».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.