Χαρέλας: «Αρχίζουν εκ νέου οι πληρωμές παλιών υπομνημάτων»

"Ενημερωθήκαμε από κοντά τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα, πως ξεμπλοκάρει αρχικά η ενταλματατοποίηση των υπομνημάτων προηγούμενων ετών"

0
Ο πρόεδρος της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ., Παναγιώτης Χαρέλας

«Ξεμπλοκάρει αρχικά η ενταλματατοποίηση των υπομνημάτων προηγούμενων ετών και άμεσα θα αρχίσει η πληρωμή παλιών υπομνημάτων», ενημερώνει μέσω της σελίδας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων ο Παναγιώτης Χαρέλας.

Αναλυτικά η παρέμβαση του προέδρου της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ., Παναγιώτη Χαρέλα

Ενημερωτικά, γνωρίζοντας την ανησυχία όλων των συναδέλφων που έχουν αποσπαστεί και περιμένουν την εκκαθάριση των υπομνημάτων αλλά και αυτών που αγωνιούν καθώς ο μήνας τελειώνει και βρίσκονται ήδη αποσπασμένοι στα νησιά και πρέπει να πληρωθούν τα καταλύματα καθώς χρήματα ακόμη πολλοί δεν έχουν λάβει από τις διαχειρίσεις, ήδη ενοχλήσαμε και πάλι το Αρχηγείο για την επίλυση του θέματος.

Αρχικά όμως να πω πως σε μια τέτοια δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα, θα είμαστε οι τελευταίοι που θα πούμε “να μην πάει κανείς αν δεν πάρει τα χρήματα μπροστά ” όπως κάνουν πολλοί άλλοι σήμερα. Σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε τα προβλήματα που ανακύπτουν στην ηγεσία και να αναζητούμε λύσεις. Με γνώμονα λοιπόν αυτό, μεταφέρουμε τις ανησυχίες όλων και τους προβληματισμούς συνεχώς στην Ηγεσία. Ενημερωθήκαμε λοιπόν από κοντά τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα, πως ξεμπλοκάρει αρχικά η ενταλματατοποίηση των υπομνημάτων προηγούμενων ετών και άμεσα θα αρχίσει η πληρωμή παλιών υπομνημάτων. Φαίνεται πως έχουν ξεπεραστεί αγκυλώσεις που καθιστούσαν αδύνατη την πληρωμή τους και έτσι αναμένουμε τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει η εκκαθάρισή τους.

Συνέπεια αυτού, θα ξεμπλοκάρει και η ενίσχυση των συναδέλφων που είτε θα φύγουν το επόμενο διάστημα για αποσπάσεις σε νησιά και Έβρο είτε θα επιστρέψουν τέλος του μήνα και θα πρέπει να πληρώσουν τα καταλύματα. Ευελπιστούμε να επανέλθουμε θετικά».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.