Το αιχμηρό σχόλιο του προέδρου της ΠΟΑΣΥ για τη νέα τρομοκρατική επίθεση

0

«Προστατεύεται η ζωή και η περιουσία στο κέντρο των Αθηνών;», διερωτάται με ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, ο οποίος με αφορμή τη νέα τρομοκρατική επίθεση στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει μύδρους κατά του πολιτικού συστήματος.

Ολόκληρη η ανάρτηση του προέδρου της ΠΟΑΣΥ
«Η χθεσινή άνανδρη δολοφονική επίθεση που στόχο είχε μόνο τους συναδέλφους της ΥΑΤ και κανέναν άλλον, καταδεικνύει περίτρανα για ακόμη μία φορά ότι οι πιστοί φίλοι και υπηρέτες του πολιτικού συστήματος συνεχίζουν να το εξυπηρετούν αγόγγυστα.

Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πως είναι δυνατόν σε μία ευρωπαϊκή χώρα να συνεχίζουν εδώ και 40 χρόνια φαινόμενα ανομίας, τρομοκρατίας και εγκληματικότητας σε μία “αυτόνομη περιοχή” της πρωτεύουσας του Ελληνικού κράτους και η πολιτική εξουσία να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει με αποτέλεσμα να μην έχει δοθεί ένα τέλος άπαξ και δια παντός. Κανείς μα κανείς όμως.

Να θυμηθούμε τους δεξιούς που θα έβγαζαν τις κουκούλες; Να θυμηθούμε τους αριστερούς με τα κροκοδείλια δάκρυα για την δημοκρατία και για την δήθεν υπεράσπιση της; Πρέπει τελικά να τους θυμίσουμε για ακόμη μία φορά τους αδικοχαμένους πολίτες και αστυνομικούς που έχασαν την ζωή τους εξαιτίας της δικής τους αδιαφορίας;

Γνωρίζουν άπαντες ότι η Αστυνομία έχει την θέληση και την ικανότητα από τον πρώτον στην τάξη μέχρι τον τελευταίο αστυνομικό να δώσει τέλος στην καρκινογόνα αυτή κατάσταση, της λείπει όμως η υποστήριξη και φυσικά η ουσιαστική θέληση όλων των κομμάτων τα οποία καθημερινά με βαρύγδουπες ανακοινώσεις τους πιστεύουν ότι κοιμίζουν τον ελληνικό λαό.

Έτσι είναι αν έτσι νομίζουν. Τους υπενθυμίζουμε απλά ότι κύριο συστατικό της Δημοκρατίας είναι η προστασία της ζωής και τις περιουσίας όλων των πολιτών ένα ερώτημα τίθεται προς όλους αυτούς: Προστατεύεται η ζωή και η περιουσία στο κέντρο των Αθηνών;».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.