Το άλλο πρόσωπο της Αστυνομίας – «Ερμής», η μασκότ του Τ.Α. Αγίου Δημητρίου

Πρόκειται για ένα πολύ χαριτωμένο γατάκι, στο οποίο έδωσαν το όνομα «Ερμής» και πλέον είναι η μασκότ του Τμήματος

0

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου βρήκαν στη μέση του δρόμου ένα χτυπημένο γατάκι σε άσχημη κατάσταση.

Άμεσα ήρθαν σε συνεννόηση με τη Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου και το μετέφεραν σε ιδιωτική κλινική μικρών ζώων για νοσηλεία. Εκεί παρέμενε έως και προχτές που το παρέλαβαν για κατ´ οίκον νοσηλεία. Το χαριτωμένο αλλά πληγωμένο γατάκι, μετά από μήνες θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση ακρωτηριασμού του εμπρόσθιου αριστερού του ποδιού.

Όλοι οι αστυνομικοί του Τ.Α. Αγίου Δημητρίου αποφάσισαν να το φιλοξενήσουν εντός της Υπηρεσίας τους, να το φροντίζουν και να αναλάβουν τα έξοδα της επέμβασης. Πρόκειται για ένα πολύ χαριτωμένο γατάκι, στο οποίο έδωσαν το όνομα «Ερμής» και πλέον είναι η μασκότ του Τμήματος. Πραγματικά κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο παιχνιδιάρικο βλέμμα του, με το γατάκι πλέον να περιβάλλεται με αληθινή αγάπη και να το ανταποδίδει με τα παιχνίδια του.

Μία ακόμη περίπτωση οι Έλληνες αστυνομικοί, εν προκειμένω το προσωπικό του Τ.Α. Αγίου Δημητρίου, δείχνουν πως πρώτα απ’ όλα είναι άνθρωποι. Μάλιστα, την ιστορία αυτή δεν θα τη μαθαίναμε εάν σε πρόσφατη επίσκεψη δεν είχαμε προσέξει τον «Ερμή», καθώς οι αστυνομικοί του Τμήματος θεωρούν ότι δεν χρειάζεται κανείς να «διαφημίζει» τα φιλοζωικά του αισθήματα, αλλά να τα δείχνει στην πράξη.

Γι’ αυτούς και τους αξίζουν ακόμα πιο θερμά συγχαρητήρια!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.