Τι λέει η ΕΛΑΣ για το ΙΧ που… ανέβηκε σκαλιά πολυκατοικίας

0

Μεθυσμένος παράνομος; ή στοχευμένη εισβολή σε πολυκατοικία; Αυτά είναι τα ερωτήματα που αναζητούν απάντηση από τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση της πρωτόγνωρης εισβολής κλεμμένου οχήματος, που… ανέβηκε τα σκαλιά της εισόδου πολυκατοικίας στα Εξάρχεια.

Όπως γράφει στο Thetoc ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οι αστυνομικοί εξετάζουν την εκδοχή, οδηγός και συνοδηγός, να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει με αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο στο εσωτερικό του κτιρίου. Δεν αποκλείουν την πιθανότητα να πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια, «μηνυματικού» χαρακτήρα, για κάποιον από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, με τους αστυνομικούς να αναζητούν στο παρελθόν τους πιθανή αιτία και αφορμή για κάτι τέτοιο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:00 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Μεθώνης στα Εξάρχεια, όταν το αυτοκίνητο, μάρκας Smart με τα φιμέ τζάμια, … αφρενάριστο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ανέβηκε το… κεφαλόσκαλο, έσπασε την γυάλινη είσοδο, ανέβηκε τα σκαλιά της και έφθασε έξω από το ασανσέρ…

Οι δύο επιβάτες, σύμφωνα με τις καταθέσεις εκείνων που είδαν την εισβολή του οχήματος, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής εγκαταλείποντας το όχημα, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί το περασμένο Σάββατο, από κοντινή περιοχή. Μεταφέρθηκε άμεσα στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προς αναζήτηση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού, που ενδεχομένως ανήκουν σε σεσημασμένα άτομα.

Πηγή: Thetoc

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.