Τι απαντά το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ. στη δυτική Αττική

0

Πηγές του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. απάντησαν στο δημοσίευμα του Katechaki για τις περιπολίες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη δυτική Αττική το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Σύμφωνα με τις πηγές του αρχηγείου, το Μεγάλλο Σάββατο υπήρχαν οχτώ ομάδες ΔΙ.ΑΣ. ανά βάρδια (συνολικά 31 ομάδες ΔΙ.ΑΣ. όλο το 24ωρο). Την Κυριακή του Πάσχα διατέθηκαν έξι ομάδες ΔΙ.ΑΣ. ανά βάρδια (συνολικά 24 ομάδες όλο το 24ωρο). Συνεπώς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έγινε επιχειρησιακά το βέλτιστο για την αστυνόμευση της δυτικής Αττικής.

Σημείωση Katechaki: Η ιστοσελίδα μας δημοσίευσε το ρεπορτάζ σε μία προσπάθεια να τονιστούν τα προβλήματα των μάχιμων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., προς όφελος της ασφάλειας του πολίτη. Ιδιαίτερα η δυτική Αττική αποτελείται από περιοχές που μαστίζονται από την εγκληματικότητα και έτσι υπάρχει από πλευράς μας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάδειξη προβλημάτων υποαστυνόμευσης. Η ιστοσελίδα μας ουδέποτε έχει πρόθεση “κιτρινισμού” ή υπερβολής στην παράθεση γεγονότων. Για το λόγο αυτό δημοσιεύσαμε τόσο την καταγγελία που λάβαμε για υποαστυνόμευση τις γιορτινές ημέρες τόσο και την απάντηση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.