Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της 44χρονης μητέρας στην Τριχωνίδα

0

Στοιχεία που δείχνουν ότι ο θάνατος της 44χρονης, μητέρας τριών παιδιών, δίπλα από τη λίμνη Τριχωνίδα, μπορεί να οφείλεται σε αυτοκτονία έχουν συλλέξει οι αστυνομικές Αρχές.

Χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί ακόμα το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, η Αστυνομία συγκλίνει πλέον προς το σενάριο της αυτοχειρίας. Και αυτό διότι από τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες της Huff Post Greece, ότι δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης αλλά ούτε και τραύματα από οποιοδήποτε αντικείμενο.

Το στοιχείο αυτό χαρακτηρίζεται ως σημαντικό για την εξέλιξη των ερευνών. Η 44χρονη, η οποία έχει τρία παιδιά (δύο ενήλικα και ένα ανήλικο) έχασε τον άντρα της πριν από τρία χρόνια. Το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σύντροφο που μένει στην ίδια περιοχή.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν μεταξύ άλλων το σενάριο η απόφαση για το απονενοημένο διάβημα να σχετίζεται με την εξέλιξη της σχέσης της με το σύντροφό της. Το κατά πόσο δηλαδή μπορεί να είχε ληφθεί από κάποια από τις δύο πλευρές απόφαση για χωρισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη εντοπίστηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου με εγκαύματα. Δίπλα της υπήρχε ένα μικρό μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Οι πυροσβέστες συνέδραμαν τις έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της αγνοούμενης μητέρας για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού από  τη μία από τις ενήλικες κόρες της.

Πηγή: HuffingtonPost.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.