Στρατιωτικό σχεδιάγραμμα στο κινητό του Μητρετώδη «ανακάλυψαν» οι Τούρκοι

Πρόκειται για μία εξέλιξη που ρίχνει λάδι στη φωτιά, καθώς εδώ και μέρες όλα συνέκλιναν στο ότι τα κινητά τηλέφωνα ήταν «καθαρά»

0

Χοντραίνει το «παιχνίδι» με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη. Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας «Anadolu», μετέδωσε ότι βρέθηκαν στρατιωτικά σχεδιαγράμματα στα κινητά των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.

Τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι δυο έλληνες στρατιωτικοί, που κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, είχαν μαζί τους δυο κινητά και ένα κρυπτογραφικό τηλέφωνο

Πρόκειται για μία εξέλιξη που ρίχνει λάδι στη φωτιά, καθώς εδώ και μέρες όλα συνέκλιναν στο ότι τα κινητά τηλέφωνα ήταν «καθαρά». Στο ρεπορτάζ δεν διευκρινίζεται εάν τα σχεδιαγράμματα αφορούν την ελληνική ή την τουρκική πλευρά, ενώ το «Anadolu» υποστηρίζει ότι βρέθηκαν στην εξωτερική μνήμη κινητού του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη. Η είδηση αναδημοσιεύτηκε από την εφημερίδα «Χουριέτ» που μόλις πριν από μερικές ώρες πουλήθηκε στον Ερντογάν Ντεμιρορέν, στενό φίλο του Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι δυο έλληνες στρατιωτικοί, που κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, είχαν μαζί τους δυο κινητά και ένα κρυπτογραφικό τηλέφωνο. Αναφέρουν επίσης ότι εξετάζεται όλο το ψηφιακό υλικό αλλά δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες.

Δεν είναι τυχαίο ότι πληροφορίες αυτές έρχονται λίγες ώρες πριν από την αναμενόμενη ισχυρή καταδίκη των Ευρωπαίων ηγετών για τις τουρκικές προκλήσεις και είναι φανερό ότι αποσκοπεί να θολώσει τα νερά όπως λένε πολιτικοί παρατηρητές.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.