Στον ΓΑΔΑρχη για τις αποσπάσεις στη Διεύθυνση Μεταγωγών το προεδρείο της Ένωσης Ν/Α Αττικής

0

Συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Αλκιβιάδη Ασημακόπουλο, είχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Ηλίας Βρέντας. Αντικείμενο συζήτησης οι μηνιαίες αποσπάσεις για μέτρα στην Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργου Καλλιακμάνη και του Αντιπροέδρου Ηλία Βρέντα με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο κ. Αλκιβιάδη Ασημακόπουλο.

Η συνάντηση έγινε ειδικά για το ζήτημα των μηνιαίων αποσπάσεων για μέτρα στην Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής από την Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιανατολικής Αττικής και την Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Τονίσαμε εκ νέου στον κύριο Γενικό το ζήτημα αυτό, γιατί έχει ως αποτέλεσμα οι συνάδελφοι που αποσπούνται για διάρκεια τριάντα (30) ημερών να μην εκτελούν νυχτερινή εργασία οπότε να μη λαμβάνουν και τη σχετική αποζημίωση.

Ο κύριος Γενικός σε προηγούμενη συνάντηση μας είχε τονίσει ότι αντιλαμβάνεται το πρόβλημα που έχει προκύψει και μετά τις γιορτές θα το επιλύσει. Μας επισήμανε ότι τις επόμενες μέρες θα λύσει το ζήτημα με σχετική διαταγή έτσι ώστε οι αποσπάσεις ή οι διαθέσεις να γίνονται ανά μικρότερο χρονικό διάστημα.

Αναμένουμε την επίλυση διότι είναι ένα ζήτημα που δημιουργεί μια επιπλέον επιβάρυνση στους αστυνομικούς που αποσπώνται σε συνάρτηση με την επιβάρυνση για την μετακίνηση τους από και προς την Υπηρεσία αυτή.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.