Στη ΓΑΔΑ ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

0

Ένας ημεδαπός άνδρας, τοξικομανής ηλικίας 51 ετών, ο οποίος το πρωί της Τρίτης προσήχθη και ανακρίνεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.

Το στυγερό έγκλημα με θύμα την 32χρονη εφοριακό, που διαπράχθηκε στις 18 Οκτωβρίου στον προαύλιο χώρου του B’ νεκροταφείου Αθηνών και συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφτασαν σε αυτόν αξιοποιώντας το σήμα από το κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας, ενώ η προσαγωγή έγινε από την περιοχή της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν εικόνα του φερόμενου ως δράση από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, κοντά στο Β’ νεκροταφείο. Σε ένα σημείο, μάλιστα, φαινόταν να έχει βγει από την πίσω μάνδρα του νεκροταφείου και στη συνέχεια να έχει διασχίσει τις ράγες του τρένου. Ωστόσο, οι εικόνες δεν ήταν αρκετά καθαρές γι’ αυτό και οι έρευνες για τον εντοπισμό του υπόπτου διήρκησαν αρκετές ημέρες.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου ο ύποπτος είναι Έλληνας, σεσημασμένος για άλλα αδικήματα κατά το παρελθόν, ενώ εντός της ημέρας η προσαγωγή αναμένεται να μετατραπεί σε σύλληψη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.